Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Baplar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 bando vahit kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların de monte olması önemlice nakliye avantajları esenlamaktadır.

Malzeme: Yangın kapılarında umumiyetle çelik veya ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanırlıklidir.

İşyeri ve özel mutluluk dairelerinde, mektep ve umum organizasyonlarında evgin boyut ve kontralaşılmasını istemediğimiz durumlarda dirlik kurtaracak olan yangın bapsı geleceğimizi kurtacaktır.

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine sargılı olarak değişmiş olur.

Muayyen yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu kavlükarar konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları bırakma etmek çetin ve güvensiz olacağı için yangın merdiveni kullanmaı gereklidir.

Yangın asayiş hollerinin engel, tavan ve yaradılıştanında tek kanatıcı malzeme kullanılamaz ve bu hollerin, yangına en azca 120 dakika dayanıklı örek ve en azca 90 zaman dayanıklı yaman sızdırmaz kapı ile diğer taksimmlerden ayrılması gerekir.

Dar ve daire gibi mekanların giriş kapısının güvende olması aşamasında “Kapı yangın kapısı kaç kere kilitlenmeli?” sorusunun…

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları konsantre isim topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı şanlı binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Bir numara kanatlı yangın kapıları binaların içinde olması belkili yangın ve benzeri ivedili durumlarda önlem iletilmek en önemli tedbirlerin başında gelir.

Eğer bir kapının yangına peklik dair bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak ivedili çıkış bapsı adına yapı tabaka aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak değişikdır. Tercihe göre sinekonstrüksiyonsı ve kullanılan sac sözınlığı standarttan henüz zarif kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının bedelı daha buna ilişkilı olarak elan adi olmaktadır.

Bu yüzden size tavsiyemiz kayranında mahir ve muvaffakiyetlı kapı üreticileri ile çkırmızıışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı matlup iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına iye olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede kapıların lüzumlu testleri geçip geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belli bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

Yangın bapları binadaki insanların yangın esnasında dumandan yahut ateşten etkilenmeden dışarıya çıkabilmelerini sağlayıcı yangına dayanıklı baplardır.

Report this wiki page